EN NL
MENU

Uw Zorg Online App

Translate this page

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). U krijgt hiermee veilig toegang tot uw medicatieoverzicht, u kunt eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, online een afspraak maken in de agenda van uw huisarts en een e-Consult starten!

Wat kan ik met de Uw Zorg online app?

U heeft toegang tot de volgende functies:

  • Medicatie overzicht inzien
  • Herhaalrecepten bestellen
  • Vragen stellen door middel van e-Consult
  • e-Consult overzicht inzien
  • Afspraken maken
  • Afspraken overzicht inzien
  • Gegevens over de praktijk

Download Uw Zorg Online in de App Store voor iOS

Download Uw Zorg Online in Google Play voor Android

Een Windows Phone-versie is niet beschikbaar.

Medicatie

Met de Uw Zorg online app heeft u inzage in uw actuele medicatiegegevens zoals bekend bij uw huisarts. Vraag daarnaast herhaalrecepten direct uit uw medicatielijst aan.

Vragen

Stel uw medische vragen direct aan uw arts via een e-Consult en ontvang bericht zodra uw consult beantwoord is. Let op! e-Consult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.

Agenda

Bekijk via de agenda de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt. U kunt tevens de reden van uw afspraak vermelden.

Uw praktijk

U vindt de adresgegevens, contactgegevens en openingstijden van uw arts in de app. U vindt er ook een link naar de website van uw arts.