EN NL
MENU

Huisartsen in De Pijp Amsterdam

Welkom! Huisartsen Sarphatipark is gelegen in de Pijp, midden in Amsterdam en biedt toegankelijke en persoonlijke huisartsenzorg voor alle Amsterdammers. Door de centrale ligging is de praktijk goed te bereiken voor mensen uit de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West.

Het Sarphatipark

Huisartsen Sarphatipark biedt huisartsenzorg van deze tijd. Via e-Health kunt u veel dingen online regelen. Zo kunt u online een afspraak maken en een herhaalrecept aanvragen of een vraag stellen aan de huisarts via e-Consult.

Patiënt worden? U kunt zich eenvoudig online inschrijven. Wij zien u graag tegemoet op ons spreekuur!

Corona update 29-03-2020!

Vanwege de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) zijn we genoodzaakt maatregelen te nemen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Daarnaast willen wij zo goed mogelijk zorg blijven leveren aan onze patiënten. Met deze maatregelen proberen we dit zo goed mogelijk te doen:

  • Bel ons direct bij ernstige of acute klachten, met of zonder Corona, liefst zo vroeg mogelijk op de dag.

  • Bij geringe of milde klachten passend bij Corona klachten hoeft u geen contact op te nemen. Maar raadpleeg: www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus.

  • Kom alleen naar de praktijk als u een afspraak heeft. De deur zit in het slot dus u kan niet meer zomaar binnenlopen.

  • U kunt alleen een afspraak maken door met onze assistente te bellen (werkdagen 8.00-17.00 uur). De assistente zal na triage (enkele vragen) bepalen of u gezien of teruggebeld kan worden.

  • Ook voor regulier zorgvragen kunt u dus gewoon contact opnemen. We proberen zo veel mogelijk van uw vragen op afstand, telefonisch of via email/app te beantwoorden. Het is ook mogelijk om via beeldbellen een consult met de huisarts te hebben.

  • Gebruik de ‘uw zorg online’ app om makkelijk digitaal met ons communiceren.

  • De zorg door onze psychologen, diabetes verpleegkundige en ouderen verpleegkundige loopt door maar wordt ook nu (vooral) geleverd via email of (beeld)bellen.

  • Het is tijdelijk niet mogelijk om online-afspraken te maken.

Wij danken u voor u begrip!