EN NL
MENU

Het team

Johannes de Boer

Johannes de Boer, huisarts

Als huisarts raak ik betrokken bij uw privé-aangelegenheden. Daarom vind ik het van groot belang dat u zich serieus genomen voelt en is vertrouwen in elkaar zo belangrijk. Ook het verhelderen van uw verwachtingen heeft in mijn ogen veel waarde. Voor de een betekent een hoest een lastige hinder tijdens het slapen, voor een ander roept het schrikbeelden van een ernstige ziekte op. Dezelfde klacht vraagt dus een compleet andere invalshoek. Daar ben ik naar op zoek tijdens ons contact zodat ik zo goed mogelijk kan aansluiten bij uw situatie. Hierbij houd ik rekening met uw persoonlijke omstandigheden of bijkomende ziektes om tot een behandelplan te komen: dat is voor mij zorg op maat.

Ik heb mijn artsen- en huisartsenopleiding gevolgd in Amsterdam aan het UvA-AMC, waarna ik een periode als huisarts in Nieuw-Zeeland en Amsterdam heb gewerkt. Als extra aandachtsgebied heb ik ouderen- en palliatieve zorg en ik doe chirurgische verrichtingen en plaats spiralen.

Huub van den Hombergh

Huub van den Hombergh, huisarts

Per 1 april 2014 heb ik samen met Johannes deze praktijk overgenomen. Zelf verantwoordelijk zijn voor een praktijk en zorg bieden waar ik in geloof; toegankelijk, persoonlijk en in samenspraak met mijn patiënten. Dat is waar ik voor sta.

Als arts en huisarts ben ik, net als Johannes, opgeleid in Amsterdam aan het UvA-AMC. Na in 2008 mijn artsendiploma te hebben behaald heb ik een jaar als spoedarts op een eerste hulp gewerkt. Daarna ben ik aan mijn specialisatie tot huisarts begonnen. Na het afronden hiervan heb ik een aantal jaar als huisarts gewerkt in de Rivierenbuurt en kort op Curaçao. Als huisarts heb ik mij extra toegespitst op reizigersadvisering, chirurgische verrichtingen en ik geef ontstekingsremmende injecties.

Maud Broeders

Maud Broeders, huisarts

Maud werkt sinds 2016 in de praktijk. Zij werkt al een paar jaar met veel plezier als waarnemend huisarts in Amsterdam. De grote stad, met al zijn diversiteit in mensen en problemen, spreekt haar erg aan. Zij is een dokter die graag samen met u uitvindt wat er nodig is.

Maud is opgeleid aan het UvA-AMC en ze heeft tijdens haar opleiding in de Bijlmer en in het centrum van Utrecht gewerkt. Haar aandachtsgebieden zijn het bewegingsapparaat, chirurgische verrichtingen, spiralen plaatsen, gynaecologie en SOA diagnostiek en behandeling.

Saskia Feenstra

Saskia Feenstra, huisarts

Saskia werkt sinds 2017 in de praktijk. Zij is sinds een paar jaar waarnemend huisarts in Amsterdam en het Gooi. Zij is een betrokken huisarts en wil een open en vertrouwelijke sfeer creëren.  Zij vindt het belangrijk dat een patiënt de ruimte voelt om verwachtingen, vragen en eventuele bezorgdheid bespreekbaar te maken. Daardoor kan ze haar advies en uitleg aanpassen aan de individuele patiënt.

Saskia is opgeleid aan het UvA-AMC. Ze heeft extra ervaring vanuit haar werkzaamheden als basisarts op de afdeling interne geneeskunde en cardiologie. Haar overige aandachtsgebieden zijn gynaecologie en het plaatsen van spiralen.

Maartje Vogelaar

Maartje Vogelaar, huisarts

Maartje werkt sinds 2018 in de praktijk. Zij heeft in 2017 haar opleiding tot huisarts afgerond en werkt sindsdien als waarnemend huisarts in en rondom Amsterdam. Zij is een betrokken huisarts die streeft naar passend zorg in overleg met haar patiënten.

Maartje is opgeleid aan het VU-MC. Als basisarts heeft zij ervaring opgedaan bij de afdeling interne geneeskunde en psychiatrie.

Anne Bakker

Anne Bakker, praktijkondersteuner (POH)

Anne werkt sinds 2015 in de praktijk. Als praktijkondersteuner controleert en begeleidt zij patiënten met diabetes mellitus en met hart- en vaatziekten. Tevens kan ze mensen die willen stoppen met roken ondersteunen.

Caroline Pronk

Caroline Pronk, psychologe (POH-GGZ)

Caroline werkt sinds 2014 in de praktijk als psychologe (POH-GGZ). Zij is al geruime tijd werkzaam in de gezondheidszorg en in het bedrijfsleven.

Zij begeleidt mensen die om uiteenlopende redenen tijdelijk uit balans zijn geraakt en ondersteunt hen bij het hervinden van veerkracht en evenwicht. U kunt via de huisarts een afspraak krijgen bij haar.

Bianca

Bianca, assistente

Bianca werkt sinds 2011 als assistente in de praktijk. Naast haar werkzaamheden als assistente doet Bianca bloeddrukcontroles, kijkt ze urine na, spuit ze oren uit en geeft ze vaccinaties.

Jos

Jos, assistente

Jos werkt sinds 2002 als assistente in de praktijk. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring als doktersassistente in verschillende praktijken en ziekenhuizen. Ook Jos doet naast haar werk als assistente ook extra werkzaamheden zoals beschreven bij Bianca.

Tessa

Tessa, assistente

Tessa werkt sinds 2017 als assistente in de praktijk. Nadat zij in 2006 haar diploma heeft behaald als doktersassistente, heeft zij vier jaar als assistente gewerkt. Daarna heeft zij een paar jaar gestudeerd voor diëtiste. Na haar afstuderen heeft ze het assistentewerk hervat in onze praktijk. Tessa doet naast haar werk als assistente ook extra werkzaamheden zoals beschreven bij Bianca.

Irene

Irene, assistente

Irene werkt sinds 1988 als assistente in de praktijk. Recent heeft zij haar 25-jarig jubileum gevierd in de praktijk. Hierdoor kent zij de buurt en de patiënten als geen ander. Ook Irene doet naast haar werk als assistente veel extra werkzaamheden zoals beschreven bij Bianca.