EN NL
MENU

Spreekuur

Afsprakenspreekuur

Spreekuur op afspraak is er van 08:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur. Voor een afspraak staat 10 minuten. Heeft u een complexe klacht of meerdere klachten, maak dan een dubbele afspraak. U kunt hier makkelijk online een afspraak maken.

Avondspreekuur

Op maandag-, dinsdag-, woensdag-, en donderdagavond is er van 17:00 tot 20:00 uur een afsprakenspreekuur.

Chirurgische verrichtingen

In de praktijk worden kleine chirurgische verrichtingen gedaan. Welke chirurgische verrichtingen wij doen kunt u lezen op de pagina Zorgaanbod.

Diabetes mellitus & hart- en vaatziekten & COPD

Op dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00 tot 17:00 uur houdt praktijkondersteuner Anne Bakker spreekuur voor diabetes mellitus patiënten, patiënten met hart- en vaatziekten en COPD patiënten. Tevens begeleidt zij mensen die willen stoppen met roken.

Psycholoog

Op maandag, donderdag en vrijdag houden onze psychologen spreekuur. Zij begeleiden mensen die om uiteenlopende redenen tijdelijk uit balans zijn geraakt en ondersteunen hen bij het hervinden van veerkracht en evenwicht. U kunt alleen via uw huisarts een afspraak maken bij een van de psychologen.

Huisbezoek

Bent u ziek en niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan kan de huisarts bij u langskomen. Wij verzoeken u om een dag van te voren of zo vroeg mogelijk op de dag zelf (voor 10:00 uur) een huisbezoek aan te vragen. Bij spoed komen wij natuurlijk direct langs.

Maandag, dinsdag en donderdag houdt dokter De Boer spreekuur.

Dinsdag, woensdag en donderdag houdt dokter Van den Hombergh spreekuur.

Maandag, woensdag en vrijdag houdt dokter Vogelaar spreekuur.

Maandag, dinsdag en donderdag houdt dokter Swarthout - ten Kate spreekuur.

Maandag, donderdag en vrijdag houdt dokter Diemel spreekuur.

Dinsdag, woensdag en vrijdag houdt dokter Van den Hoven spreekuur.