Praktijk

Huisartsen Sarphatipark is een praktijk met een rijke geschiedenis die al meer dan 40 jaar gevestigd is in de Pijp. De praktijk bestond voorheen uit 2 aparte praktijken die gezamenlijk in 1 pand zaten. In 2019 zijn deze praktijken samengevoegd tot 1 praktijk. Binnen Huisartsen Sarphatipark werken 5 tot 6 vaste huisartsen. Patiënten kunnen 1 van deze huisartsen kiezen als hun huisarts.

De meeste van onze patiënten zijn buurtbewoners. Maar door de centrale ligging in de Pijp in Amsterdam is de praktijk ook populair onder expats en studenten, die nogal eens door de stad verhuizen. Zo hebben wij patiënten in de Pijp, de Rivierenbuurt, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam Oost en Amsterdam Oud-West.

De praktijk is, uitgezonderd van feestdagen, het hele jaar door geopend. Omdat wij werken met een team van vaste artsen, zal er altijd een van de vaste artsen aanwezig zijn.

Onze visie:

Ziek zijn komt altijd ongelegen. Des te prettiger als het contact met uw huisarts gemakkelijk verloopt. Wij begrijpen dat en proberen u te helpen op een manier die bij uw situatie aansluit. U kunt ons makkelijk per telefoon of email bereiken en zo nodig kunt u dezelfde dag nog terecht voor een afspraak. Daarnaast kunt u bij ons via e-Health veel zaken online regelen op het moment dat het u uitkomt.

Tijdens een consult vindt u deze persoonsgerichte aanpak terug. Wij denken graag met u mee en bekijken wat op uw specifieke situatie van toepassing is. Uitgangspunt is dat we op basis van gelijkwaardigheid komen tot een passende oplossing voor uw probleem. Hierbij verwachten we een gezonde mate van eigen verantwoordelijkheid, omdat wij geloven dat zelf de regie houden over uw gezondheid leidt tot het beste resultaat. Hierbij blijven wij natuurlijk verantwoordelijk voor het medisch handelen.

Kortom, zorg die toegankelijk, innovatief en persoonlijk is, waarbij u zelf de regie houdt. Daar staan wij voor!