Team

Als huisarts raak ik betrokken bij uw privé-aangelegenheden. Daarom vind ik het van groot belang dat u zich serieus genomen voelt en is vertrouwen in elkaar zo belangrijk. Ook het verhelderen van uw verwachtingen heeft in mijn ogen veel waarde. Voor de een betekent een hoest een lastige hinder tijdens het slapen, voor een ander roept het schrikbeelden van een ernstige ziekte op. Dezelfde klacht vraagt dus een compleet andere invalshoek. Daar ben ik naar op zoek tijdens ons contact zodat ik zo goed mogelijk kan aansluiten bij uw situatie. Hierbij houd ik rekening met uw persoonlijke omstandigheden of bijkomende ziektes om tot een behandelplan te komen: dat is voor mij zorg op maat. Ik heb mijn artsen- en huisartsenopleiding gevolgd in Amsterdam aan het UvA-AMC, waarna ik een periode als huisarts in Nieuw-Zeeland en Amsterdam heb gewerkt.

Ik vind het belangrijk om als huisarts toegankelijk te zijn. Ik wil dat patiënten het gevoel hebben alles met mij te kunnen bespreken. Zo kan er een vertrouwensrelatie ontstaan die voor mij belangrijk is om goede zorg te bieden. Zorg die aansluit op uw persoon en belevingswereld. Zorg die toegankelijk, persoonlijk en in samenspraak is met mijn patiënten. Dat is waar ik voor sta. Als arts en huisarts ben ik, net als Johannes, opgeleid in Amsterdam aan het UvA-AMC. Na in 2008 mijn artsendiploma te hebben behaald heb ik een jaar als spoedarts op een eerste hulp gewerkt. Daarna ben ik aan mijn specialisatie tot huisarts begonnen. Na het afronden hiervan heb ik een aantal jaar als huisarts gewerkt in de Rivierenbuurt en kort op Curaçao.

Sinds augustus 2021 werk ik in de praktijk. Als huisarts ben ik geïnteresseerd in de hele mens, uw psyche, uw lichaam en uw omgeving. Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak en gehoord voelt, en in vakkundige handen. Ik geniet van de diversiteit van het vak en van continuiteit van zorg. De huisartsopleiding heb ik gedaan aan het VUMC in Amsterdam. Ik ben nu 16 jaar huisarts, waarvan 10 jaar in Amsterdam en de afgelopen 6 jaar in Malawi, Afrika. Vóor mijn werk als huisarts was ik tropenarts in Pakistan en Afghanistan. Ook heb ik op het UvA/AMC en in Malawi lesgegeven in huisartsgeneeskunde en palliatieve zorg. Ik heb veel ervaring met psychische zorg, kindergeneeskunde.

Met veel plezier ben ik sinds 2023 deel van het team Huisartsen Sarphatipark. Ik ben opgeleid aan de VUmc en in 2019 afgestudeerd als huisarts. Voordat ik huisarts werd heb ik gewerkt op de intensive care en in de acute psychiatrie. Daarnaast heb ik me in Canada in preventieve zorg verdiept. Als huisarts bekijk ik graag uw klacht en/of gezondheidsvraag vanuit een breder, holistisch perspectief. Ik bouw graag een duurzame band met u op, om zo goede zorg te kunnen verlenen. Ieder mens heeft zijn verhaal en daar speel ik graag op in. Het vak vind ik erg leuk door de afwisseling van acute zorg, chronische zorg en palliatieve zorg. Als huisarts leer ik elke dag weer iets nieuws!

Ik ben sinds 2019 werkzaam in de praktijk. Ik ben een betrokken huisarts, die graag met u meedenkt en goed probeert te luisteren naar uw klacht en de vraag. Een open sfeer met wederzijds vertrouwen en respect vind ik daarbij erg belangrijk. Mijn huisartsopleiding heb ik gedaan aan het UvA-AMC en sinds 2016 werk ik als huisarts in en rondom Amsterdam. Voor mijn werk als huisarts heb ik 5 jaar gewerkt als militair arts en ben ik o.a. werkzaam geweest op de spoedeisende hulp.

Sinds 2023 werk ik hier met veel plezier! Vóór mijn opleiding tot huisarts, die ik aan de UvA-AMC in Amsterdam heb gevolgd, heb ik bij de gynaecologie, chirurgie en kindergeneeskunde gewerkt. Ook werkte ik 2 jaar als tropenarts in Namibië. De afwisseling en diversiteit maken voor mij het huisartsenvak mooi en interessant. Ik zie het als een voorrecht om samen met u tot een goede oplossing te komen. Wederzijds vertrouwen en eerlijkheid is hierbij van groot belang, een vleugje humor en relativeringsvermogen essentieel!

Anne Bakker

Anne Bakker

POH-S (Praktijkondersteuner somatiek)

Anne werkt sinds 2015 in de praktijk. Als praktijkondersteuner controleert en begeleidt zij patiënten met diabetes mellitus en met hart- en vaatziekten en COPD. Tevens kan ze mensen die willen stoppen met roken ondersteunen.

Eva Meeuwesen

Eva Meeuwesen

POH-GGZ (Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg)

Eva werkt sinds 2019 in de praktijk. Zij begeleidt mensen die om uiteenlopende redenen tijdelijk uit balans zijn geraakt en ondersteunt hen bij het hervinden van veerkracht en evenwicht. U kunt via de huisarts een afspraak krijgen bij haar.

Caroline Pronk

Caroline Pronk

POH-GGZ (Praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg)

Spreekuur

vrijdag

Zorgaanbod

Caroline werkt sinds 2014 in de praktijk. Zij is al geruime tijd als psychologe en coach werkzaam in de gezondheidszorg en in het bedrijfsleven. Zij begeleidt mensen die om uiteenlopende redenen tijdelijk uit balans zijn geraakt en ondersteunt hen bij het hervinden van veerkracht en evenwicht. U kunt via de huisarts een afspraak krijgen bij haar.

Tessa

Tessa

Assistente, Praktijkmanager

Tessa werkt sinds 2017 als assistente in de praktijk. In 2006 heeft zij haar diploma als doktersassistente behaald, Daarna heeft zij een paar jaar gestudeerd voor diëtiste. In 2019 heeft zij de opleiding tot praktijkmanager gevolgd. Tessa is werkzaam als assistente en praktijkmanager.

Irene werkt sinds 1988 als assistente in de praktijk. Hierdoor kent zij de buurt en de patiënten als geen ander. Naast haar werkzaamheden als assistente doet Irene o.a. bloeddruk-, suiker- en urinecontroles, ze spuit oren uit en geeft vaccinaties.

Canan

Canan

Assistente

Canan werkt sinds 2015 als assistente in de praktijk. Ze is er een paar jaar tussenuit geweest om als doktersassistente in Dubai te werken. Sinds 2019 is ze terug en werkt ze weer met plezier als assistente in de praktijk. Ook Canan doet o.a. bloeddruk-, suiker- en urinecontroles, ze spuit oren uit en geeft vaccinaties.

Anja werkt sinds 2019 als assistente in de praktijk. Daarvoor is zij 17 jaar werkzaam geweest als doktersassistente en teamleider op de afdeling orthopedie in het OLVG. Omdat zij het patiëntencontact miste heeft zij de overstap gemaakt naar de huisartsenpraktijk. Anja doet o.a. bloeddruk-, suiker- en urinecontroles, ze spuit oren uit, geeft vaccinaties en doet uitstrijkjes.

Shabiena

Shabiena

Assistente in opleiding

Shabiena werkt sinds 2021 in de praktijk als assistente in opleiding. Ze werkte voorheen als assistente in een apotheek en ze laat zich nu omscholen tot dokters assistente. Ze zal haar opleiding in 2024 afronden. Shabiena doet o.a. bloeddruk-, suiker- en urinecontroles, ze spuit oren uit en geeft vaccinaties.

Geneeskunde Student

Geneeskunde Student

Assistente

Binnen onze praktijke werken geneeskunde studenten. Zijn zijn vaak 3e, 4e of 5e jaars studenten die tijdelijk als assistent(e) in de praktijk werken. Als bijbaan en om ervaring op te doen binnen de gezondheidszorg.