Contact

Huisartsen Sarphatipark
Sarphatipark 28
1072 PB Amsterdam

Telefoon: 0206629371
E-mail: info@huisartsensarphatipark.nl

Plan uw route met Google Maps

Huisartsen Sarphatipark is centraal gelegen in Amsterdam midden in de Pijp. Er is parkeergelegenheid op loopafstand van de praktijk. De praktijk is vanuit de Pijp, Amsterdam Centrum, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam-Oost en Amsterdam West zeer makkelijk te bereiken met de fiets. Per tram is de praktijk ook makkelijk te bereiken, Lijn 3 stopt op 50 meter afstand van de praktijk (halte: 2e v.d. Helststraat)

Suggestie/opmerking?

Stuur een e-mail naar info@huisartsensarphatipark.nl.
Let op! Wanneer u een medische vraag heeft aan een van de huisartsen, maak dan gebruik van onze beveiligde WebApp

Klacht?

Als u ontevreden bent over onze zorg en een klacht heeft, dan hoeft u dat niet voor u te houden. Wij stellen het namelijk erg op prijs als u dit aangeeft. Dan kunnen wij uw klacht met elkaar en met u bespreken en ervan leren. U kunt uw klacht kenbaar maken via ons klachtenformulier, hieronder te downloaden of bij de assistente af te halen. Het ingevulde formulier kunt u afgeven/opsturen naar de praktijk of mailen naar info@huisartsensarphatipark.nl. Wij streven ernaar om uw klacht binnen een maand in behandeling te nemen en af te ronden.

Komt u er met de huisarts niet naar tevredenheid uit of wilt u uw klacht niet direct met onze praktijk bespreken? Dan kunt u zich wenden tot de Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). U kunt dan worden bijgestaan door een onafhankelijke klachtenfunctionaris van deze stichting om uw klacht tot uiting te brengen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0880229100 of kijk op www.skge.nl.

Bestanden

Klachtenformulier Huisartsen Sarphatipark (PDF)