EN NL
MENU

Contact

Huisartsen Sarphatipark

Sarphatipark 28
1072 PB Amsterdam

Telefoon: 020 – 662 9371
Fax: 020 – 679 5381
E-mail: info@huisartsensarphatipark.nl

Plan uw route met Google Maps

Huisartsen Sarphatipark is centraal gelegen in Amsterdam midden in de Pijp. Er is parkeergelegenheid op loopafstand van de praktijk. De praktijk is vanuit de Pijp, Amsterdam Centrum, de Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid, Amsterdam-Oost en Amsterdam West zeer makkelijk te bereiken met de fiets. Per tram is de praktijk ook makkelijk te bereiken, Lijn 3 stopt op 50 meter afstand van de praktijk (halte: 2e v.d. Helststraat)

Plan uw reis met 9292

Patiënt worden?

Schrijf u online in.

Suggestie/opmerking?

Stuur een e-mail naar info@huisartsensarphatipark.nl.
Let op! Wanneer u een medische vraag heeft aan een van de huisartsen, maak dan gebruik van onze beveiligde e-Consult module via Patiënten Portaal of de Uw Zorg Online app.

Klacht?

Als u ontevreden bent over onze zorg en een klacht heeft, dan hoeft u dat niet voor u te houden. Wij stellen het namelijk erg op prijs als u dit aangeeft. Dan kunnen wij uw klacht met u bespreken en ervan leren. U kunt uw klacht kenbaar maken via ons klachtenformulier, hieronder te downloaden of bij de assistente af te halen. Het ingevulde formulier kunt u afgeven/opsturen naar de praktijk of mailen naar info@huisartsensarphatipark.nl. Wij streven ernaar om uw klacht binnen een maand in behandeling te nemen en af te ronden.

Klachtenformulier Huisartsen Sarphatipark (PDF)

Komt u er met de huisarts niet naar tevredenheid uit of wilt u uw klacht niet direct met onze praktijk bespreken? Dan kunt u zich wenden tot de Stichting Klachten & Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE). U kunt dan worden bijgestaan door een onafhankelijke klachtenfunctionaris van deze stichting om uw klacht tot uiting te brengen. Voor meer informatie hierover zie: www.skge.nl.